1. Ana Sayfa
  2. Kripto Para Borsası
  3. Kripto Paraların Twitter Adresleri Listesi 2021

Kripto Paraların Twitter Adresleri Listesi 2021


Kripto para teknik analiz kadar kripto para temel analiz de önemlidir. Temel analiz demek basitçe ilgili kripto para haberleri takip etmektir. Kripto para haberi birden paranın değerini katlayabilir, birden düşürebilir.

Kripto Paraların Twitter Adresleri takip ederek bu haberlerden haberdar olabilirsiniz. Sadece teknik analize odaklandıysanız temel analiz bakımından en azından sadece bunu yapabilirsiniz. Bir haberin bir kripto parayı ne hale getirebileceğini gelin EOS coin örneği ile inceleyelim.

Tavsiye Yayın: 1 EOS Kaç TL? Eos takip sayfanız.

Kripto Para Ekşi

Kripto para ekşi sözlük platformu üzerindeki yorumlardan da takip edilebilir ama pek güncel olduğu ve çok entry girdiği söylemenemez. Bu sebeple kripto paralar twitter hesapları olarak takip edilmelidir.

Eos coin hacimli sayılabilecek gelecek vadeden ve teknolojisi yatırımlık bir kripto para. Her geçen gün değeri artan EOS’un geçtiğimiz günlerde  kurucularından olan Dan Larimer istifa etti ve paranın değeri bu haberle birlikte bir kaç dakika içerisinde eridi gitti. İşte temel analizin veya kripto paraların sosyal medyalarını takip etmenin öneminin en güncel örneği. Aşağıda EOS CEO istifa haberi sonrası yaşanan düşüşü görebilirsiniz.
eos coin istifa ceo

Sanırım bu yayını okuyan herkes XRP nin şu durumuna şahit olmuştur. Ne canlar yandı ne canlar. Ripple abd mahkemesi tarafından dava edilir, sosyal medya hesaplarında bu durum paylaşılır ve gün içerisinde yüzde 75 değer kaybeder.

 

xrp dava

Bu kadar örnek kripto para coin twitter resmi hesaplarını takip etmemizin önemini sanırım anlatır. Yani bir coine yatırım veya trade yapmadan önce sosyal medya hesabına göz atmanızda fayda var.

Kripto Para Haber

Kripto para piyasasında işlem gören, hacmi en yüksek 15 kripto paranın sosyal medya/twitter hesapları şu şekilde:

Kripto Paralar  Proje detayı Twitter adresleri
Bitcoin Merkeziyetsiz şifrelenmiş sanal para kullanım öncüsü. Resmi bir twitter hesabı yok, kurucusu bilinmiyor.
Ethereum (ETH) Blockchain sistemi üzerinde kullanıcıların yeni yazılımlar oluşturmasını sağlamak Resmi twitter adresi
Chainlink (LINK) Blockchain dışı sistemlerin akıllı sözleşmeler vasıtasıyla blockchain sistemlerine entegre olmasını sağlamaktadır Resmi twitter adresi
Cardano ( ADA Coin) Cardano nedir? Kurucusu Charles Hoskinson
Litecoin (LTC) LTC nedir? Kurucusu Charlie Lee
Exen Coin Exen Coin nedir? Bitexen borsası resmi coini.
Neo Coin Neo nedir?  Kurucusu Da Hongfei | Neo Resmi 
Tron Coin( TRX) TRX Tron Nedir? Kurucu Justin Sun | Twitter | Telegram
Stellar Coin (XLM) XLM nedir? Kurucu Jed McCaleb | Twitter | Events
Cosmos (ATOM) Para değişimleri için özel blockchain interneti sağlıyor. Pazarlama Müdürü Adriana | Twitter
Digital Cash (DASH) Gizliliği ve anonimliği esas alır. Dash coin CEO | Twitter
Polkadot (DOT) Yeni nesil web için ölçeklenebilir. Kurucu Gavin Wood | Twitter
EOS coin Kendisini en güçlü altyapı olarak tanımlıyor. Ticari ölçekli merkezi olmayan uygulamaların (dApps) geliştirilmesine, barındırılmasına ve yürütülmesine olanak sağlıyor. Kurucu Daniel Larimer | Şirket Twitter | Şirket CEO
Ripple (XRP) Bankacılık ve finans alanında hızlı ve daha az masraflı bir ödeme sistemi kuruyor. Kurucu Brad Garlinghouse | Twitter
Tezos (XLM) Tezos (XTZ) akıllı sözleşme platformudur. Açık kaynak kodlu. Vakıf | Twitter | Topluluk | Kurucu
Curve Dao Token (CRV Coin) Belirli altcoin’lerin alınıp satılmalarına olanak sunan Curve coin, DeFi alanında hızla büyüyen en büyük protokoller arasında.
AAVE Coin Para piyasalarının oluşturulması sağlar, açık kaynak kodludur. Kurucu Stani Kulechov | Teknikçisi
Uniswap (UNI Coin) kullanıcılarına belirlenen havuzlara likidite sağlayarak yield farming (gelir hasadı) yapmalarını sağlıyor. Ethereum tabanlıdır. Geliştirici Hayden Adams | Twitter
SushiSwap ( SUSHI Coin) Ethereum tabanlıdır. Merkezsiz bir borsa olan ve aynı zamanda bir Uniswap fork’u olan SushiSwap platformunun yerel token’ıdır. Geliştirici Chef Nomi | Twitter

 

Kripto para twitter adresleri yukarıda listelendi. Kripto para temel analiz için büyük önem taşıyorlar. Sırf bu iş için bir twitter açmanızı ve yukarıdaki hesapları takip edip, bildirim zillerini açık tutmanızı öneriyoruz.

Makrofinans twitter adresini de takip edip bildirim zilini açmayı unutmayın, etkili teknik analizlerimizi kaçırmayın.

Sizin Yorumunuz Nedir?