1. Ana Sayfa
  2. Ekonomi/Finans
  3. BTC Turk’ten Kullanıcılarına Sürpriz Adım: BTC Kart

BTC Turk’ten Kullanıcılarına Sürpriz Adım: BTC Kart


Geçen günlerde podcast yanına katılan BTC Turk pazarlama direktörü Eda Elif Özbek, BTC Turk kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir haberi duyurmuş oldu. Kullanıcıların ilgisini çekmek amacı ile atılan adımlara bir daha yenisi eklendi: BTC Turk KART

BTC Pro kullanıcılarına özel olarak kart çıkarmayı düşünüyor. Bu kart ile birlikte kullanıcılar, BTC bakiyeleri ile birlikte alışveriş yapabilecek.

BTC Turk Günlük Hayata ‘’Kart’’ İle Entegre Oluyor

‘’Artık pro kullanıcılarımızın bir kartı olacak’’ ifadeleri ile çıkış yapan Eda Özbek, hayatın her alanında kullanılabilecek bir karttan bahsetti. İfadelere göre bu kart ile günlük hayatta ödemeler yapılabilecek. Bunun duyurusu da yakın bir zamanda resmi olarak borsa tarafından yapılacak. BTC’nin bu adımı ile birlikte kullanıcı sayısında artış görülebilir.

Kripto Para İle Ödeme Yok!

Günlük hayatta kredi kartı niyetine kullanılan bu Btc Turk Kart, kripto para ile işlem yapmıyor. Bu karttan faydalanmak ve ödemeleri yapmak isterseniz ilk olarak cüzdanınızda bulunan kripto paraları bozdurup Türk lirası almanız gerekiyor. Kart, Türk lirası ile işlemlere müsade ediyor.

Borsa Kullanımı Yaygınlaşabilir

BTC Kart ile birlikte borsanın kullanım alanı ciddi bir derecede genişleyebilir. Bunun yanında Türk halkına Bitcoin tanıtılabilir. Her ne kadar hayatı kolaylaştırmaya yönelik bir adım gibi görülse de borsanın PR çalışması olarak sayılabilir.

Geleceğin Bir Görünümü Yaşanıyor

Pandemi ile birlikte yaşanan dijitalleşmeye geçiş adımları geleceğin küçük bir fragmanı olabilir. Bitcoin ile ödeme kartı, XRP ile ödeme kartı gibi kartları bundan 10 ya da 20 yıl sonra görmemiz mümkün. Dijitalleşen dünyada dijital kripto paraların kartlarını neden görmeyelim ki?

Sizin Yorumunuz Nedir?