Coin Kazandıran Uygulamalar & Oyunlar 2021

Coin kazandıran uygulamalar ve oyunlar 2021 yılında epey popüler oldu. Kripto paraların yaygınlığının artmasıyla insanlar Bedava coin veren uygulama peşine düştüler. Bitcoin artışı da bunda etkili.

Diğer sitelerde ne gördünüz ne denediniz bilmiyoruz ama biz bu yayınımızda sizlerle tamamen kendi tecrübelerimizi paylaşacağız. Google play de bir çok kripto para kazandıran oyun ve uygulama görmüşsünüzdür. Bunların bir çoğu sahte olmakla birlikte bir çoğu şimdiye kadar çoktan kepenk kapattı bile.

Fakat gerçekten coin kazandıran oyunlar da mevcut. Hatta bazılarını oynamak da zevkli. Coin kazandıran uygulamalar, 24 saatte bir kripto veren veya haftalık kripto verenler olarak ikiye ayrılabilir. Burada bu oyunlara günde bir kez mi bakmak istersiniz, hafta da bir kez mi bunu belirlemeniz gerekiyor.

Biz şimdi makrofinans ekibi olarak size kendi kullandığımız ve verim aldığımız kripto para kazandıran oyunlar listemizden bahsedelim.

Coin Kazandıran Uygulamalar şöyle:

  • Crypto Cards
  • Cloud Earning PHT
  • Crypto Treasures
  • TFB BlackStar
  • Pi Mining

Şimdi gelin bunları tek tek ele alalım…

Crypto Cards

Android coin kazandıran uygulamalar başında Crypto Cards gelmekte. Eskiden oynadığımız kart biriktirmeli oyunları bilirsiniz. Crypto Cards da tam olarak bunu yapıyor.

Phoneum dijital koleksiyon parçaları veren uygulamada bir koleksiyon tamamladığınızda ödül olarak kripto para alıyorsunuz. Verilen görevleri yaparak, çark çevirerek ve günlük bir kez göz atarak kripto para kazanabiliyorsunuz. Size çıkan fazladan kartları diğer kullanıcılarla trade edebiliyorsunuz.

Crypto Cards uygulamasının sol üst kısmında şimdiye kadar kazandığınız PHT miktarını ve sağ üstte de levelinizin durumunu görebiliyorsunuz.

Crypto Cards uygulamasını indirmek için tıklayınız.

İndirdikten sonra referans kodu olarak “8gkbwe9z” girmeniz gerekmekte.

Devam edelim.

(Hemen aşağıdan 3.sayfaya geçin)

Cloud Earning PHT

Cloud Earning PHT ise bir bulut kazım yöntemi. Cloud Earning PHT gibi uygulamalarda uygulamayı indirmeniz ve istediği zaman aralığında uygulamaya giriş yapmanız yeterli. Cloud Earning uygulamaları hiçbir şekilde telefonunuzdan ram yemez, arka planda çalışmaz veya güç tüketmez.

Phoneum bu işi yapan en güvendiğim kripto para birimi. Cloud Earning Phoneum direkt olarak phoneum kripto para kurucularının kendi uygulaması.

Cloud Earning PHT uygulamasına girdikten sonra kazım yapmayı başlatmanız yeterli. 1 hafta sonra tekrar girip kazıma devam et demeniz yeterli olacaktır. 1 hafta boyunca uygulamayı tekrar açmanız gerekmiyor.

Uygulamayı açtığınızda alttaki yeşil kutu “bir hafta boyunca şu ana kadar ne kadar kazım yaptığınızı”, üstte PHT balance yazan yer “toplam kaç PHT kazdığınızı” gösteriyor. Sağ alt tarafta ise “bir sonraki kazım onayı vereceğiniz tarihe süre sayıyor” ki bu da 1 hafta.

20.000 pht kazdığınızda bunu cüzdanınıza çekebiliyorsunuz. Ayrıca uygulamanın içerisinden PHT alabilir veya ekstra ücret ödeyerek kazımınızı 2-5-10 kat şeklinde artırabilirsiniz.

Kazandığınız PHT leri stake edebilirsiniz. Stake etmek demek, bankadaki vadeli mevduat hesabı gibi düşünün, coini kilitliyor bozmuyorsunuz ve o da size bir getiri sağlıyor. Cloud Earning PHT uygulamasında 20 bin PHT kazdıktan sonra bunları stake edebiliyor ve yıllık %12 PHT kazanabiliyorsunuz.

Cloud Earning PHT İndirmek İçin TIKLAYINIZ.

Cloud Earning PHT indirip açtıktan sonra referans kodu olarak “p6mzgmaz” yazınız.

Crypto Treasures

Crypto Treasures coin kazandıran oyunlar kategorisinde 2021 de en çok oynananlar arasında yer alıyor. Türkçesi “Kripto hazinesi” olan Crypto Treasures, oynaması oldukça zevkli ve kripto para kazanması oldukça kolay olan bir oyun, aşama aşama anlatalım.

Öncelikle Crypto Treasures oyununu buraya tıklayarak indirin ve referans kodu olarak “p6mzgmaz” girin.

Oyunu açtığınızda açılan bu ekranda 1 numaralı yerden altınınız biriktikçe sandık alıp açın, içinden coin çıkacak. 2 numaralı yerden bir ablamızla kağıt makas taş oynayın altın kazanacaksınız. 3 numaralı yerden sağa kaydırın ve çark bölümüne ulaşın.

 

Tekneye tıkladığınızda bu ekran açılacak. Altınlarınız biriktikçe üç sandıktan birini açın. Ben sadece 650 liği açıyorum. Sandık pahalandıkça içinden çıkan coinler de artıyor çünkü.

 

Çark bölümünde 2x yazan yerden çevireceğiniz çark sayısı kadar 2x alın :) çarktaki her ödülü 2 katına çıkartıyor. 20 saatte bir 40 çark çevirme hakkınız olacak. Örneğin benim yeni çark  çevirme haklarıma 4 saat 40 dakika kalmış.

 

Yine bu bölümde sol altta kazma var. Kazmaya tıklayarak 24h seçin. 24 saat sonra kazılanı açın, içinden epey altın ve coin çıkacak, sonra tekrar başlatın. Ben bu oyuna günde bir giriş yapıyorum bu şekilde, yeterli oluyor.

 

İki üst görselde sağ alttaki sandığa tıkladığınızda size şu ana kadar hangi coinden ne kadar biriktirmişsiniz onu gösterecek. Tabi yine en fazla PHT birikiyor. Fakat sandıklardan BTT, Win gibi coinler de çıkmakta. Cüzdanınıza çekeceğiniz coinin üzerine tıklayın ve aşağıdaki görsel açılsın.

Burada biriktirdiğiniz coinin şu anki değerini ve grafiğini görebilirsiniz. “withdraw” seçeneği ile çekim yapabilirsiniz ama hepsinin minimum çekim değerleri var. PHT coin için minimum çekim değeri 20 bin PHT.

Coin kazandıran android oyun dediğinizde benim aklıma ilk sırada her zaman Crypto Treasures geliyor. Oynaması da zevkli olduğu için oyun içi reklamları 20 TL ye komple kaldırdım. Uzun süre oynamayı düşünüyorum.

TFB BlackStar

Görev yap kripto para kazan uygulamalarının başında gelen TFB BlackStar da, anket doldurarak, haber okuyarak ve oyun oynayarak kripto para kazanmanız mümkün. Dilerseniz yine adım adım gidelim.

 

TFB BlackStar, TFBX coinin yüzde 70 değerlenmesi dolayısıyla şu an yoğunluktan ulaşılamıyor. Ulaşıldığında ekran görüntüsü alıp sizlere tanıtacağım.

 

Evet şimdi geldi ve anlatmaya başlayayım.

 

Öncelikle buradan uygulamayı indirin ve referans kodu olarak VOBIGDYJ giriniz.

Sonrasında açılacak ekran şöyle olacak:

Uygulamadan ben şu ana kadar 51 dolar kazanmışım, en alttan görebiliyorsunuz. Uygulamada TFB coin kazanmak için anket doldurabilir, görev yapabilir, oyun oynayabilir, haber okuyabilir veya reklam tıklayabilirsiniz.

 

Örneğin haber yazan yere tıklayın, herhangi bir haberi seçip en aşağısına inin ve “10 TFB” yazısına tıklayın. Hepsi bu kadar. Bunu 10 dakikada bir farklı haberlere tıklayarak yapabiliyorsunuz.

 

ilk görselde gördüğünüz, reklam yazan kısma tıklayın. Böyle bir sayfaya geleceksiniz.

 

herhangi bir reklamı seçin ve altta 10 TFB yazan yerde size gösterilen reklamdan bir görsel kesit olacak. Hangisi doğru onu seçin. Örneğin bu görselde sol taraftaki doğru.

 

Reklamın açılmasını beklemenize bile gerek yok hemen geri uygulamaya dönebilirsiniz. Evet, hepsi bu kadar, 10 TFB daha kazandınız.

Oyun kısmında ise tetris ve 2048 var. Tetriste dörtlü yaparsanız istediği puana ulaşıyorsunuz zaten. Yani dört satırı tek seferde yıktığınızda. Umarım anlatabilmişimdir. Anlamadığınız kısım varsa yorum bırakarak sorun.

Coin kazandıran uygulamalar en iyisi TFB demek fazla iddialı olsa da en iyi ilk üçe girer. Ayrıca TFB coin projesine güvendiğim geleceği olan bir coin.

TFB Coin anlık değeri ve bilgileri için tıklayın.

NOT: Paranızı çekmeniz için en az 50 bin TFB’nizin olması gerekiyor.

 

Pi Mining Nedir?

Pi mining, yukarıda belirttiklerimizden farklı olarak, kazım yaparak coin kazandıran bir uygulama. Pi mining de tek yapmanız gereken günde bir kez girip “kazım yap” kısmına tıklamanız. Sonrasında uygulamadan çıkabilirsiniz.

Pi Coin Kazanma Uygulamasını buradan indirin.

Pi Mining referans ile alım yapan bir uygulama. Referans kodu olarak “firatyalcin92” kullanın.

Referans kodu olarak firatyalcin92 girdikten sonra açılacak ekranınız yukarıdaki gibi olacak. Burada tek yapmanız gereken sağ tarafta yeşil görünen 0,15 π/hr kısmına tıklamak. Günde bir kez buraya tıklamanız yeterli. Sonrasında uygulamayı kapatabilirsiniz. Neredeyse hiçbir şey yapmadan, coin kazandıran uygulamalar en sevdiklerim oluyor, pi mining gibi.

 

Bu saydığımız coin kazanma uygulamaları en iyisi olanlardı. Yoksa sweatcoin gibi siz yürüdükçe swt coin veren uygulamalarda var ama mantıklı bulmuyoruz, kendimiz de kullanmıyoruz. Çünkü çok düşük coin veriyor, 12-13 yıl kullansanız bin dolar anca ediyor ve şarjı da çok yiyor. Bu sebeple sweatcoin uygulaması listemize giremedi.

Bu yayınımızda sizlerin; Bitcoin kazandıran Uygulamalar, ve Kripto para kazandıran Uygulamalar sorularınıza cevap bulmaya çalıştık. Umarız katkımız olmuştur, katkımız olduysa yorum bırakarak teşekkür edebilirsiniz. Başka bir yayında görüşmek üzere.